Emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, și-a ales miercuri seară câștigătorul. În acest sezon, în premieră, a fost strigat numele unei femei, în speță Narcisa Birjaru. Aceasta a atins papilele celebrilor bucătari care au jurizat-o în finală și astfel a câștigat marele trofeu al show-ului, cât și premiul pus la bătaie, în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite

Cei trei finaliști, Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei, au avut de demonstrat că, pe lângă talentul în bucătărie, se pot descurca și în postura de lideri. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

Cine este Narcisa Birjar. Are o poveste de viață sensibilizantă

Concurenta cu părul precum Rapunzel a reușit să o emoționeze pe Gina Pistol din audiții. Emoționată din cale afară, bruneta a început să plângă în timp ce își spunea povestea de viață, menționând că este copleșită de tot ceea ce i se întâmplă. În vârstă de 24 de ani, aceasta a venit în prima etapă a concursului gastronomic însoțită de soțul ei. Tânăra de etnie romă a povestit că s-a măritat la scurt timp după ce a terminat școala generală, iar ea și partenerul sunt împreună de 9 ani.

Tot atunci, Narcisa a ținut să menționeze că, deși în etnia lor tinerii se căsătoresc la o vârstă fragedă, în cazul lor a fost vorba despre dragoste adevărată. În plus, bărbatul iubit este și cel care o susține cel mai mult în tot ceea ce-și propune.

I-a surprins pe chefi cu un burger

La prima întâlnire cu chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Narcisa a decis să vină cu un preparat special, rețetă proprie, pentru care a primit trei cuțite. Poate nu întâmplător, dar concurenta a gătit hamburger, rețetă pentru care Scărlătescu este celebru, exprimându-și ulterior dorința de a intra în echipa sa.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine! Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc! Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi', a spus Narcisa Birjaru, la Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi.

Citeste si:
Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley: „Așa...
Cum a început povestea de...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Mai 2021 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.