La prima lor colaborare, trupa 3 Sud Est și Andra au lansat piesa „Jumătatea mea mai bună”, un cântec despre iubire și modul în care ne influențează acest sentiment atunci când pătrunde în viața noastră. Colaborarea a fost un real succes, pe placul fanilor deoarece piesa a urcat destul de rapid în trending. În doar 5 zile, piesa a strâns peste 4 milioane de vizualizări

Piesa „Jumătatea mea mai bună”, compusă și produsă de către Laurențiu Duță este un omagiu muzical adus iubirii, însoțit de o poveste cinematografică regizată de NGM Creative, potrivit stirileprotv.ro.

„Colaborarea cu Andra ne onorează și credem că această piesă a fost predestinată acestei colaborări. De-a lungul carierei noastre am avut foarte puține colaborări cu alte voci, ultima fiind în anul 2015 alături de Inna pentru «Mai stai». O voce puternică și totodată sensibilă cum este vocea Andrei aduce un plus de emoție acestui cântec. Sperăm să vă regăsiți în povestea noastră sau să aspirați către o dragoste unde cele două jumătăți se completează atât de bine. Cu bucurie vă aducem un nou cântec și abia așteptăm să vă revedem la concertele noastre", povestesc membrii trupei 3 Sud Est.