Compania Lidl a decis majorarea cu circa 200 de lei a salariilor angajaților începând cu 1 martie.

Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net, peste media de creștere anuală în retailul de profil, anunță Lidl.

Toate categoriile de angajați ai firmei vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Suma anunțată include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Compania a decis și creșterea și valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, acesta fiind de 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume. Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de persoane, menționează antena3.ro.

Citeste si:
Clotilde Armand: „Angajații de la ADP Sector 1 aveau de spor de...
Clotilde Armand: „Angajații...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.