Premierul Ludovic Orban a anunțat că miercuri va fi prezentat proiectul de relansare economică, iar în maxim o lună de zile vor fi adoptate toate actele normative necesare pentru implementarea acestuia.

Prezentarea programului economic va fi miercuri, alături de președintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. După prezentarea planului economic, obiectivul nostru este ca în maxim o lună de zile să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a spus că și proiectul de finanțare pentru IMM-uri, în valoare de 1 miliard de euro, va fi adoptat săptămâna viitoare.

Suntem aproape gata cu actul normativ. Vă referiți la miliardul care este rezultat din realocarea fondurilor. Cel mai probabil îl vom adopta într-o săptămână după prezentarea programului”, a mai spus Orban.

Acesta a ținut să sublinieze că Guvernul PNL nu va renunța sub nicio formă la cota unică de impozitare.

Este una dintre măsurile liberale cel mai importante care au avut efecte extrem de favorabile pentru România și nu renunțăm sub nicio formă la cota unică”, a mai precizat Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.