"Nu poti sa dai pe surse ca ai convocat-o (pe premierul Viorica Dancila - n.r.) la Cotroceni, vineri. Cum adica ai convocat-o? A inventat, de exemplu, un conflict intre Guvern si Banca Nationala, care nu exista, ca sa aparem noi cu presedintele ca mediator. Asa ceva nu poate fi acceptat si nu o acceptam nici noi, ca partid, si nici doamna prim-ministru. Eu am spus si la intalnirea pe care am avut-o, pe care a facut-o publica presedintele, dupa instalarea doamnei prim-ministru, despre care am vorbit si noi, am convenit - si am sperat ca se intampla - ca relatia va fi una de respect reciproc, de buna-credinta, de colaborare, de informare reciproca in toate problemele, mai ales in ceea ce priveste cele de politica externa. Or, asa ceva nu s-a intamplat", a declarat social-democratul la Antena 3.

Presedintele Camerei Deputatuilor a tinut sa mentioneze ca acest lucru nu este corect.

"Nu putem sa continuam asa, sa vedem ca nu se intampla nimic si toti sa fim niste pioni pe o strategie de campanie electorala a presedintelui Romaniei", a mai spus Dragnea, citat de jurnalul.ro.

Citeste si: Iohannis: Exista o tendinta accentuata in PSD de a da vina pentru inflatie si cresterea dobanzilor in curtea BNR