Situat în inima Varșoviei, U Fukiera este cel mai vechi restaurant din oraș, cu o tradiție de peste 400 de ani. Între 2012 și 2019, a fost inclus în fiecare an în renumitul Ghid Michelin...
Istoria restaurantului începe în secolul al XVI-lea, când un negustor de vinuri a deschis un magazin în pivnițele sale. Familia Fukier a devenit faimoasă pentru colecția lor de vinuri rare...
Am ajuns întâmplător pe terasa acestui restaurant decorată cu flori naturale. Deși inițial am fost reticent din cauza prețurilor, am fost surprins să descopăr că meniul este accesibil...
Am comandat rață, iar mâncarea a fost excelentă. Prețul pentru două porții de rață și patru cocktailuri a fost de 666 de lei, o experiență gastronomică de neuitat...
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Descoperă experiența unică a unui restaurant cu stea Michelin: Află prețurile și meniul exclusivist.