Produsă integral în România, berea Haiduc de la PENNY surprinde printr-o nouă rețetă și ambalaj. Hameiul din Transilvania și apa din Harghita îi conferă un gust unic și revigorant...
Disponibilă în variante de 330 ml, 500 ml și 2 l la sticlă, precum și la doză de 500 ml, Haiduc vine în patru tipuri: Blond, Brun, Puternic și fără alcool. Fiecare rețetă este realizată 100% din ingrediente românești...
Berea Haiduc poartă simbolul TripluRO (3RO), garantând că ingredientele sunt locale, iar procesarea și ambalarea se fac în România. PENNY încurajează astfel consumul de produse locale...
Găsești cele patru tipuri de bere Haiduc în toate cele 379 de magazine PENNY din țară. Mai multe detalii despre produse sunt disponibile pe site-ul PENNY...
Continuă să citeștiIn lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Noua bere Haiduc de la Penny: Ce schimbări surprinzătoare aduce?.