Sorin Mierlea, președintele InfoCons, vine la Retail Logistics & FMCG: From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, eveniment aflat la prima ediție, organizat de Retail.ro.

Publicația Retail.ro vă invită pe 8 iunie 2023 la Retail Logistics & FMCG: From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, la hotelul Sheraton, unde va fi invitat ca speaker și Sorin Mierlea, președintele InfoCons.

Cine este Sorin Mierlea, președintele InfoCons, invitat la Retail Logistics & FMCG

Sorin Mierlea este președintele InfoCons din anul 2003 și reprezentantul Mișcării Protecției Consumatorilor din România, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, fiind membru în cadrul diferitelor organisme, grupuri de lucru, consilii consultative și comitete.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, s-a născut în Brașov, a studiat la Facultatea de Drept, în cadrul Universității Europene Drăgan, urmând aceleași cursuri și la Universitatea George Barițiu.

În anul 2021, Sorin Mierlea a lansat o aplicație menită să sprijine consumatorii la nivel internațional, așa numita „Aplicația InfoCons”, cu funcții precum:


  • SOS – Numere de urgență la nivel județean, național și internațional,

  • Alerte rapide pentru produsele alimentare și nealimentare,

  • Scanarea codului de bare de pe etichetele produselor agroalimentare,

  • Scanarea codului QR de pe eticheta energetică a produselor electronice și electrocasnice.

Mai mult decât atât, în 2022, aplicația dezvoltată de Sorin Mierlea a câștigat recunoaștere la nivel internațional în țări precum Turcia, Italia, Bulgaria, Grecia sau Ungaria.

La Retail Logistics & FMCG vom afla de la Sorin Mierlea care este datoria noastră de consumatori în raport cu produsele de la raft, dar și care sunt pașii pentru o informare corectă înainte de vreo achiziție.

Citeste si:
Nelu Tătaru: Dacă evoluția va fi nefavorabilă, reintroducem...
Nelu Tătaru avertizează: Dacă...

Printre speakerii confirmați până la acest moment se numără: Cristina Pop, Head of Asset Management - P3 Logistic Parks, Radu Biru, National Sales Manager - Via Viticola, Diana Gheorghe, Supply Chain Director - Altex România, Emilian Dinică - Eastern Balkans Program Lead PepsiCo, dar și Valentin Coca, Director Național Vânzări - Autonom Lease.

Bineînțeles, lista speakerilor este în continuă actualizare, urmând să revenim cu noi reprezentanți de renume din industrie.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la conferință, vă puteți înscrie AICI.

Conferința Retail Logistics & FMCG: From logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour este organizată de Retail.ro și Wall-Street.ro, în parteneriat cu DKV.

Citeste si:
CONCEDIERI in masa: 5.700 de disponibilizari la P&G
CONCEDIERI in masa: 5.700 de...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.