Înainte de un val de modificări fiscale ce au impact atât asupra companiilor, cât și asupra freelancerilor, wall-street.ro organizează evenimentul Fiscal Forecast, pentru a discuta cu factorii de decizie, dar și cu experții din domeniu, despre felul în care planurile de business pentru anul 2023 vor fi influențate de noua legislație.

Înscrie-te la AICI la evenimentul online care va avea loc la data de 6 octombrie 2022, începând cu ora 11:00.

Firmele trebuie să se conformeze, în 2022 și 2023, la cele mai mari modificări fiscale decise de statul român în ultimii ani. Munca ”la negru” și evitarea plății anumitor impozite sunt probleme reale ale economiei locale, iar o parte din măsurile fiscale anunțate au ca scop eliminarea lor. Vor avea însă aceste măsuri efectele sperate de statul român, sau dimpotrivă, firmele vor fi nevoite să gasească noi soluții pentru a se adapta?

La Wall-Street Fiscal Forecast ne propunem să discutăm cu reprezentanții ai autorităților române, ai companiilor, IMM-urilor pentru a lămuri neclaritățile și a obține recomandări privind cele mai avantajoase decizii care pot fi luate de firme înainte de 1 ianuarie 2023, pentru a face față modificărilor fiscale.

Retail jobs

Participă la Wall-Street Fiscal Forecast, eveniment care îi va avea ca speakeri pe:


  • Daniela Teodoru, Director General, Direcția Generală Coordonare Control Fiscal, ANAF;

  • Sia-Nicoleta Jiru, Director, Direcția Generală Coordonare Control Fiscal, ANAF;

  • Ioana Birta,Chief Financial Officer, Teraplast;

  • Daniel Mischie, CEO, City Grill Group;

  • Roxana Epure, Managing Partner, NextUp.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.