Pe data de 23 iunie, la Palatul Bragadiru, wall-street.ro.ro a premiat cei mai puternici lideri din România, în cadrul primei ediții a evenimentului “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future” pentru că într-o lume a business-ului a cărei schimbare se derulează din ce în ce mai rapid, deciziile îndrăznețe, menite să fructifice oportunitățile care apar în aceste vremuri, scot la iveală adevărații lideri.

Au fost selectați lideri a căror pasiune și dedicare pentru business schimbă o întreagă industrie, nu doar compania pe care o conduc și inspiră deopotrivă angajați, parteneri sau chiar competitori.

“Am încercat să găsim zece manageri care preferă strategii pe termen lung care produc o schimbare reală atât pentru organizație cât și pentru lumea în care trăiesc. Dar, în același timp, lideri care gândesc în termeni de colegi, nu de subalterni, care gândesc în termeni de schimburi de idei, nu de ședințe, care gândesc în termeni de ecosisteme, nu de simple companii”, declară Roxana Grosu, redactorul-șef al wall-street.ro.

Evenimentul a cuprins și un fireside chat în care premianții le-au împărtășit celor prezenți despre competențele necesare unui lider de succes.

Retail jobs

Ceremonia de premiere a fost completată de un program bogat de networking, desfășurat în cadrul grădinii de la Palatul Bragadiru, o posibilitate pentru toți participanții de a se conecta cu ceilalți invitați.

“CEO’s Gala - Remarkable Leaders that inspire the future” este organizat alături de Tema Energy, în calitate de Partner, și susținut de către Carrefour, Mobexpert, We do Wow events, Băiatul cu Flori, Mousserie, Chivas Regal, Friddi, La Fântâna, Kafune, Pop Cola, Chocolissimo, Trofez shop și Beautik Haute Parfumerie.

Câștigătorii “CEO’s Gala - Remarkable leaders that inspires the future”

Elisabeta Moraru, Country Manager Google România

Sorin Stoica, CEO Eturia

Liudmila Climoc, CEO Orange România

Daniel Mischie, CEO City Grill

Citeste si:
Locul I pentru patru echipe de elevi din Brașov la un concurs...
Patru echipe de elevi de la...

Gyula Fatér, CEO OTP Bank România

Eric Stab, Preşedinte & CEO Engie România

Julien Munch, CEO Carrefour România

Radu Savopol, Cofondator 5 to go

Iulia Ionescu, Country Lead Sanofi România și Moldova

Mirela Iordan, Country Manager Pfizer România

Sursa foto: Ovidiu Udrescu


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.