Retailerii, indiferent că vând online sau nu, au din ce în ce mai multe provocări în a livra o experiență a clientului adaptată așteptărilor actuale, dacă nu investesc serios în tehnologie.

Despre cum pot evita aceste provocări vom discuta în cadrul evenimentului SmartBusiness - inovarea pieței de e-commerce și retail prin tehnologie, organizat pe 24 mai, la care te poți înscrie gratuit AICI.

În era în care sistemele de retail clasice devin din ce în ce mai puțin atrăgătoare pentru consumatori, trend-ul care pare a fi urmat este unul cu atât mai evident, iar pentru a veni în sprijinul acestora, trebuie să ne orientăm către un singur element esențial: tehnologia.

Evenimentul „SmartBusiness - inovarea pieței de e-commerce și retail prin tehnologie” își propune să-ți prezinte care sunt atât problemele cu care se confruntă aceste industrii, cât și principalele noi soluții care impulsionează transformarea digitală.

Retail jobs

Acesta se va desfășura în format fizic la Iași, la Hotel Ramada și se va transmite online în platforma de evenimente IC Events.

Te poți înscrie online AICI, iar dacă ești interesat să participi fizic la eveniment, deplasându-te la Hotelul Ramada din Iași, trimite-ne un email la hello@ic.events

Înscriindu-te gratuit la eveniment pe platforma IC Events,vei afla de la specialiștii prezenți modul în care funcționează SmartBusiness, platforma inovatoare de automatizare pe bază de informații comportamentale a proceselor de business.

Platforma SmartBusiness este implementată de către WEBMAGNAT SRL în calitate de solicitant(lider de parteneriat) și realizată în parteneriat cu ICEBERG PLUS SRL, în calitate de partener.

Vei avea ocazia în cadrul evenimentului să interacționezi cu reprezentații celor două companii, Delian Coroama, owner WEBMAGNAT, și Ionuț Țața, CEO ICEBERG, fiind doi dintre specialiștii care vor urca pe scenă.

Citeste si:
APPETITO 2022 – Toată Italia într-un singur loc, în București, pe...
APPETITO 2022 – Toată Italia...

SmartBusiness: principalele teme de discuție din cadrul evenimentului

Evenimentul va avea loc pe 24 mai și te poți înscrie gratuit AICI. Specialiștii prezenți pe scena evenimentului vor pune accent pe principalele teme de interes din industrie, cu scopul de a oferi audienței răspunsurile necesare pentru provocările cu care se confruntă.

Teme de discuție:


  • Necesitatea sistemelor de recomandare pentru industria de e-commerce.

  • Noua eră a retailului de masă.

  • Noile tendințe din e-commerce și retailul clasic.

Înscrie-te gratuit la eveniment și profită de toate funcționalitățile IC Events:


  • participanții pot urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream

  • participanții pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor

  • participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public

  • participanții pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking

Citeste si:
Retailul viitorului: cum să îți crești vânzările și să te menții pe...
Retailul viitorului: cum să...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.