Violeta Alexandru, ministrul Muncii, spune că salariile în sistemul public sunt foarte bune, iar funcțiile sunt stabile, dar problema este la persoanele care „stau pe Facebook” în loc să muncească.

Salariile sunt foarte bune în sistemul public. Cei care se tem de mine sunt cei care ştiu că aceste salarii sunt bune, funcţiile sunt stabile şi le cer performanţă. În momentul în care, prin comparaţie cu sistemul privat, în sistemul public se câştigă bine, orice manager cere performanţă unor oameni care sunt plătiţi din bani publici, indiferent de funcţia lor”, a declarat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii spune că ea nu este susținătoarea celor care lucrează în sitemul public și așteaptă să treacă timpul, și nici a celor care stau pe Facebook în loc să muncească.

Îi văd pe cei care fac performanţă. Am vorbit public despre casele judeţene de pensii care au ajuns la zero cu dosarele de recalculare. Până în această perioadă nu m-au simpatizat, dar au văzut că se poate. Tuturor acestor oameni le-am mulţumit public. Ei ştiu că sunt un om corect.

Nu, nu sunt nici prietena şi nici susţinătoarea celor care lucrează în sistemul public şi aşteaptă să treacă timpul, celor care stau pe Facebook ca să spună despre mine fel şi chip, celor care ar face orice altceva, mai puţin să muncească. Nu, nu sunt susţinătoarea acestor oameni, sunt ai dumneavoastră. Sunt cei pe care i-aţi pus în sistem şi i-aţi obişnuit să îşi ia salarii şi beneficii degeaba. Nu sunt deloc susţinătoarea acestor oameni, sunt a celor care muncesc din sistemul public”, a mai spus ministrul.

Violeta Alexandru a ținut să sublinieze faptul că unii colegi au făcut eforturi pentru recalcularea pensiilor.

Repet, îi văd pe toţi colegii mei care au făcut performanţă şi care au făcut eforturi să ducă numărul de dosare în prima calculare, respectiv în recalculare la zero. Bravo lor!”, a mai spus Alexandru.

Citeste si:
Guvernul îngheață salariile și blochează angajările în sistemul...
Guvernul îngheață salariile...

Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.