Social 24 August 2019 12:35
Un accident rutier a avut loc in judetul Salaj, dupa ce o masina a intrat intr-o depasire riscanta. Un copil de 5 ani a murit, iar alte patru persoane, dintre care inca doi copii, au fost ranite si duse la spital, potrivit jurnalistilor de la Mediafax.

Accidentul a avut loc in seara de vineri spre sambta, intre localitatile Crasna si Varsolt.

Potrivit ofiterului din cadrul IPJ Salaj, Tincuta Dumuta, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in urma accidentului rutier.

"Sambata dimineata in jurul orei 3,20 un barbat care a condus un autovehicul dinspre Crasna spre Varsolt a depasit un alt autovehicul si nu a mai reusit sa revina pe banda sa de mers, a parasit partea carosabila si s-a rasturnat pe camp. In urma accidentului, un copil de 5 ani a murit, iar alte patru persoane, doi adulti si doi copii, de 8, respectiv 11 ani, au fost raniti. In cauza s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa", a declarat ofiterul IPJ Salaj.

Soferului i s-a facut un alcooltest, dar acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.