Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca guvernantii "si-au batut joc de oportunitatile formidabile" pe care le-a avut si le are tara noastra de a-si asigura o dezvoltare economica accelerata, iar politicile guvernamentale nu au facut altceva decat "sa compromita" sansele de a avea o crestere economica solida.
"Ati vazut foarte clar ca in evaluarea facuta de Comisia Europeana perspectivele de crestere economica a Romaniei pe anul 2018 au fost ajustate in minus.

De unde autoritatile romanesti au previzionat o crestere economica de 5,5% pentru anul 2018, se vede foarte clar ca Romania nu va avea o astfel de crestere economica, se vede foarte clar ca de cateva luni se resimte o scadere dramatica a cresterii economice iar cresterea economica estimata de la nivel european pe 2018 pentru Romania este de 3,6%. De asemenea, in ceea ce priveste evaluarea inflatiei, prognoza este de crestere a inflatiei la 4,3%"
, a spus Orban, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.