eMag.ro vinde in premiera masini, iar alte peste 20 de magazine importante participa astazi la “sarbatoarea reducerilor”, multe dintre ele extinzand perioada ofertelor pana la finalul lunii, scrie wall-street.ro.

IT&C:
eMAG anunta pentru 22 noiembrie reduceri la 250.000 de produse, acoperind toate categoriile: de la IT, mobile, foto, produse de ingrijire personala și cosmetice, pana la carti, jucarii, Petshop, produse pentru casa si gradina. Dar si o surpriza mare.
evoMAG - Au fost primii care au anuntat Black Friday pe 22 noiembrie.
MarketOnline – “Garanteaza ca in data 22 noiembrie va avea cele mai mici preturi la produsele care fac parte din oferta sa de BlackFriday si va oferi clientilor sai de 2 ori diferenta daca acestia vor gasi la un alt magazin un pret mai mic pentru produsul comandat“
PCfun.ro
Oktal.ro
Cel.ro

Carti
Libris.ro
Bookcity.ro

Foto
F64 - Pe 22-24 noiembrie deruleaza campania de Black Friday atat online cat si offline. Magazinul va fi deschis inclusiv duminica. Nu uitati sa pariati.

Fashion
ZorileStore – Pe 22 noiembrie veti gasi adidasi (in special Puma) si haine sport la preturi reduse.
SportAddict - Aparate si echipamente fitness, magazin articole si echipamente sportive, biciclete fitness
FashionDays.ro - Pentru acest eveniment special, Fashion Days a pregatit peste 80 de campanii, oferind o selectie vasta de obiecte vestimentare si accesorii. Printre brandurile aflate la dispozitia clientilor se numara: Calvin Klein, Juicy Couture, Abercrombie&Fitch, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Casadei, John Galliano, Love Moschino si Just Cavalli.
TinaR – Pe data de 22 noiembrie pui 3 produse in cos si platesti doar 2.
DePurtat.ro
Make-up Shop

Offline:
Flanco - un smartphone va avea pretul de 299 lei, un LED TV, cu diagonala de 60 cm va costa 499 lei, un laptop Lenovo cu memorie 4 giga - 1499 lei, iar o tableta de 7'' 512 RAM si 4 GB stocare va fi la pretul de 149 lei.
Altex - Perioada de reduceri intre 22 si 24 noiembrie. Vineri se da startul de la ora sapte dimineata.
Domo - va include tablete cu preturi sub 200 de Lei, precum si laptop-uri si notebook-uri cu configuratii puternice la preturi foarte mici si reduceri substantiale pentru zeci de modele din gama de top. De asemenea, cumparatorii vor gasi la Domo smartphone-uri cu preturi incepand de la 299 de Lei, precum si reduceri importante pentru produsele premium din aceasta categorie.