Walter Zenga a dat de inteles dupa meciul cu Sportul Studentesc ca nu va continua pe banca tehnica a "militarilor" dupa finalul acestui campionat. Vorbind despre impacarea dintre Dan Petrescu, antrenorul "studentilor", si galeria ros-albastra, Zenga a spus: "Dan imi este prieten, dar este cineva care sta pe scaun cu mine si nu se bucura!". Italianul nu a dorit sa dea vreun nume (n.r. - singurul oficial care sta pe banca tehnica la meciuri este Mihai Stoica) si s-a ferit de alte speculatii.

"Mai am sapte etape de jucat la Steaua", a mai spus Zenga. Despre meci, antrenorul stelist a declarat: "Pe noi ne intereseaza sa castigam puncte. Important este ca acum avem 50 de puncte". La intrebarile adresate de reprezentantii mass-media in legatura cu faptul ca suporterii stelisti si-au fluierat favoritii pe parcursul reprizei a doua, precum si la cele referitoare la rezultatele inregistrate de contracandidatele in lupta pentru titlu, Zenga a raspuns: "Nu ma intereseaza!".

Antrenorul secund al FC Steaua, Massimo Pedrazzini, a apreciat ca pe masura ce se apropie de finalul sezonului jucatorii stelisti incep sa resimta o oarecare oboseala. "Este un sezon greu, cu multe meciuri. Baietii sunt exceptionali, insa i-a ajuns si oboseala. Suporterii sunt si ei suparati, dar avem nevoie de ei", a spus Pedrazzini, care a plecat de la stadion cu un autoturism Dacia Break, ce i-a fost pus la dispozitie de club: "E o masina foarte buna atunci cand merge, dar e mai greu atunci cand nu porneste", a glumit Pedrazzini.

Mihai Stoica, directorul executiv al FC Steaua, i-a criticat pe jucatorii de rezerva ai Stelei, spunand ca acestia nu inteleg ca au rolul de aduce prospetime in jocul echipei. "Nu stiu daca Sportul a fost mai buna, dar stiu ca prima repriza a fost la discretia noastra, iar in a doua am cam suferit. Unii ar trebui sa inteleaga ca sunt introdusi in repriza a doua sa iuteasca jocul, dar din pacate nu s-a intamplat asa. Nu am avut asa emotii la o victorie nici la meciul cu Dinamo", a spus Stoica.

Petrescu: "Tudor ne poarta ghinion"