"Atat am putut noi sa sustinem financiar oferta pentru Cosmin, 400.000 de euro in primul an si alte 400.000 in al doilea an. Nu a iesit nimic. Sunt sigur insa ca va castiga mai mult acolo unde se va duce", a spus Iancu. Finantatorul gruparii banatene a mai afirmat ca in urmatoarele zile se va decide daca Ionel Ganea va continua alaturi de FC Timisoara, dar a precizat ca portarul Marius Popa nu va reveni in lotul primei echipe: "Nu este vorba de reconciliere in cazul lui Popa. Sunt recalcitrant cand sunt trecut la 'si altii'. Mie imi dai raspunsul intr-un minut sau pleci. In cazul lui Popa, el a hotarat. Nu mai avem emotii vizavi de el si nici o motivare sa ne ocupam de el".

Marian Iancu a adaugat ca regreta situatia lui Dare Vrsic, care nu si-a revenit dupa operatia suferita la genunchiul stang: "Operatia lui Vrsic nu a reusit, de fapt a fost prost facuta si trebuie sa o reluam. El se va opera cat de curand posibil. Va fi indisponibil cinci sau sase luni, dar nu avem ce face. O sa ne indreptam impotriva doctorului care a facut operatia, dupa o analiza a actelor medicale, pentru ca trebuie sa stie ce a facut cu viata unui sportiv. A pierdut sase, sapte luni dupa acccidentare, au trecut in van. Noi il pierdem pentru turul campionatului si aveam mare nevoie de el pentru cupele europene".

Dare Vrsic a suferit o fractura de peroneu in timpul partidei cu Dacia Mioveni, din cadrul etapei a 8-a a sezonului trecut, disputata pe 22 septembrie 2007, si a fost operat la Spitalul Militar din Bucuresti. Apoi, mijlocasul a efectuat mai multe tratamente de recuperare la clinica Isokinetik din Bologna, revenind pe gazon dupa sase luni. Dan Alexa a resimtit in urma cu trei zile dureri la genunchiul stang in urma efortului sustinut din ultima vreme, iar Filipe Da Costa a avut probleme medicale pe vremea cand evolua la Leeds United.

In incheiere, patronul timisorenilor a comentat si faptul ca i se spune Tito, deoarece a adus sarbi, bosniaci si sloveni la echipa: "Mama, cand trebuia sa ma nasca, era la Belgrad cu tatal meu. Impresia proasta a acestui lider in relatiile cu mai marii comunisti ai vremii a facut ca mama sa se intoarca in Romania ca sa ma nasca. Acolo am invatat sa merg, sa mananc, sa vorbesc si pot sa sun ca este, intr-un fel, a doua tara. Ma maguleste comparatia cu Tito".