Andrei Pavel a jucat tenis ultima data in meciu de Cupa Davis cu Franta. De atunci cel mai bine clasat tenismen roman a fost in vacanta.

"Sunt pe muchie pentru a ma lasa, pentru ca dupa Cupa Davis nu am mai putut juca. Medicul mi-a spus ca am ceva grav la coloana vertebrala", a declarat Andrei Pavel.

Tot in vacanta a fost si in Romania. S-a relaxat la pescuit in Delta Dunarii, si-a vizitat parintii la Constanta, iar la Bucuresti si-a petrecut timpul cu Florin Segarceanu si Dinu Pescariu. Pastele insa il va sarbatori in Germania.

"Dupa atata vacanta m-am invatat asa si mi-ar prinde bine sa ma retrag intr-un moment ca asta. Decizia nu trebuie sa o iau acum, dar cat de curand trebuie sa fac asta", a mai spus Pavel.

Capitanul nejucator de Cupa Davis al Romaniei, Florin Segarceanu este convins ca Andrei Pavel nu va renunta asa usor la o cariera de aproape 20 de ani.

"Ceea ce sper eu este ca macar in acest an sa-l mai vedem pe Andrei intr-un meci de Cupa Davis", a spus si capitanul nejucator de Cupa Davis al Romaniei, Florin Segarceanu.