Cel mai asteptat meci al sfarsitului de saptamana a trezit un interes enorm, ros-albastrii astep­tand din nou sa joace in fata a 25.000 de suporteri.

Aflata in lupta directa cu Rapid si cu Poli Timisoara pentru locul 2, Steaua nu concepe sa nu castige in Ghencea contra echipei lui Dan Pe­trescu. Biletele pentru confrun­tarea de duminica seara sunt aproa­pe epuizate. “S-au vandut 9.764 de ti­che­te, la care se adauga cei 6.000 de abo­nati ai nostri. Rezulta ca mai sunt aproximativ 8.500 de bilete”, a de­clarat directorul economic al clu­bu­lui Steaua, Iulian Gheorghisor. In cazul in care arena se va umple din nou, ros-albastrii se vor de­tasa clar in topul echipelor din Liga 1 care atrag cea mai nume­roa­sa asistenta. Nigerianul Emeghara nu s-a antrenat ieri, insa managerul Adrian Ilie ii li­nisteste pe suporteri.“E o proble­ma mai veche. Pana la meciul cu Unirea mai este mult si sunt convins ca va fi apt de joc”.

Alti doi ju­ca­tori stelisti, porta­rul Robinson Za­pata si atacantul Dayro Moreno, au fost convocati la na­tionala Columbiei pentru amicalul cu Honduras, programat la 26 martie in SUA.