AC Milan este gata sa ii innoiasca contractul lui Ronaldo, dupa ce acesta a suferit miercuri o accidentare grava la genunchi, care il va tine departe de gazon pentru urmatoarele noua luni.

Actuala intelegere dintre "diavoli" si starul brazilian se incheie in luna iunie a acestui an, iar cu putin timp inainte de accidentare, oficialii milanezi lasau sa se inteleaga ca nu vor continua colaborarea cu "Il Fenomeno", care a prins un sezon extrem de slab, fiind mai mult indisponibil.

Ronaldo a fost operat joi seara la Paris, iar la finalul interventiei la genunchiul drept, doctorii s-au ferit sa se pronunte daca acesta va mai putea juca vreodata fotbal de performanta, multumindu-se sa aprecieze doar ca depinde de Ronaldo. "Speram ca imaginile triste de miercuri sa nu fie ultimele cu Ronaldo ca fotbalist. El nu a implinit inca 32 de ani si, desi nu sunt medic, eu sper sa joace din nou si sa o faca in tricoul nostru. Ronaldo este, poate, cel mai bun jucator pe care l-a avut Brazilia de la Pele incoace", a declarat pentru "Gazzetta dello Sport" Adriano Galliani, vicepresedintele lui AC Milan.