Potrivit Cotidianul, finantatorul stelist anuntase luni dimineata ca Nicolae Dica este ca si transferat la Benfica Lisabona pentru patru milioane de euro. „Salariul lui Dica mai trebuie sa aranjeze Giovanni (n.r. - Ioan Becali), in rest, in mare proportie e dat. Suma e de patru milioane de euro. E posibil sa plece si Goian, dar va pleca pe 7-8 milioane“, a spus Becali.

Citeva ore mai tirziu, el a revenit asupra declaratiei anuntind ca „Dica nu a plecat inca, nu ii mai dati voi, presa, ca Dica a semnat cu Benfica. Pina nu semneaza, nu putem spune ca Dica e la Benfica. Probabil va semna saptamina asta“.

Becali a fost insa contrazis oficial de clubul Benfica, portughezii anuntind printr-un purtator de cuvint, citat de agentia Lusa: „Circula un zvon in presa din Romania ca atacantul de la Steaua Bucuresti, Nicolae Dica, s-a transferat la Benfica Lisabona. Conducerea clubului Benfica dezminte aceasta informatie, negind ca exista vreun interes al societatii sportive pentru jucatorul mentionat. Nu exista nici un interes pentru jucator, poate a fost o tentativa de a creste valoarea fotbalistului din partea presedintelui de la Steaua“, se arata in comunicat.

Nicolae Dica va evolua in urmatoarele patru sezoane la Benfica, daca ar fi sa-i dam crezare exaltatului Becali. „L-am dat pe Dica! Mai ramane doar de stabilit salariul baiatului! Suma de transfer este de patru milioane de euro. Cu banii pe care-i voi lua pe el, n-o sa cumpar alti jucatori la Steaua, ci o sa-i cheltuiesc eu asa cum stiu mai bine!”,a declarat ieri patronul Stelei pentru EVZ.

Urmatorul jucator pe lista plecarilor de la Steaua intocmita de Gigi Becali este fundasul Dorin Goian. „Va pleca pe 7-8 milioane”, i-a fixat deja patronul pretul.

Becali a tinut sa precizeze potrivit Gandul ca nu se grabeste cu transferurile, dar anunta ca la Steaua vor veni fotbalisti de valoare.

„Habibou nu este un jucator confirmat, daca va confirma, o va face la Steaua, daca avem noroc, are doar 20 de ani.Aduc intariri, fac o echipa puternica in aceasta iarna, nu iarna viitoare. Aduc jucatori consacrati, 3-4 jucatori de valoare mare. Nu sunt sigur nici eu in acest moment, mai sunt 40 de zile de perioada de transferari, nu ma grabeste nimeni, o sa fac o selectie, nici eu nu stiu exact pe cine. Lacatus o sa aiba 2-3 atacanti in zece zile, nu conteaza cati bani costa“, a spus el.