Vulcanicul antrenor al echipei moldovene, Ionut Popa, a declarat la finalul partidei pierdute, scor 2-1, la Craiova, ca daca arbitrul intalnirii nu l-ar fi eliminat pe Milea, oltenii nu ar fi reusit sa marcheze nici un gol in poarta lui Branet.

“A fost un meci influentat de decizia arbitrului Kovacs. Cred ca, daca am fi jucat in efectiv complet, niciodata Craiova nu ne dadea gol. in prima repriza, ne-am aparat extraordinar si am avut si ocazii. La Milea a fost o eliminare ilara. Nu se poate ca jucatorul meu sa fie cu spatele, craioveanul sa dea cu mingea in el si tot Milea sa primeasca al doilea galben”, a spus Popa.

De partea cealalta, Adrian Mititelu l-a ironizat pe Ionut Popa, antrenorul care, de cate ori are ocazia sa se infrunte cu ziaristii olteni, le aminteste acestora ca cea mai buna echipa din provincie e UTA. “Cine acuza arbitrajul? Popa prostul? A, Popa de la Iasi!... As fi avut multe de spus despre arbitraj, insa sunt fericit pentru aceasta victorie care a venit destul de greu”, a marturisit Mititelu.