Partida se va desfasura pe stadionul „Dan Paltinisanu”, cu incepere de la ora 20.30, si va fi transmisa in direct de Kanal D, relateaza EVZ.

Banatenii au fost imbiati de conducatori cu o promisiune financiara substantiala, 25.000 de dolari pentru fiecare jucator in parte in caz de victorie, in timp ce clujenii spera sa incheie anul fara infrangere. „Feroviarii” vor avea, de asemenea, o prima de victorie consistenta - 200 de milioane de lei vechi de jucator.

Doi dintre cei mai reprezentativi specialisti din fotbalul romanesc, Emeric Ienei si Gica Popescu, au acceptat sa disece pentru Adevarul intalnirea dintre Poli Timisoara si CFR Cluj (in tur, 2-2).

"Cred ca este un meci intre spiritul banatean si forma extraordinara a celor de la CFR, o intalnire inaintea careia este greu de dat un pronostic", ne-a spus Popescu.

"Poli are avantajul terenului propriu, dar si al suporterilor care creeaza o atmosfera unica. Din punctul de vedere al valorii insa, CFR are un plus", ne-a explicat Ienei.

Poli Timisoara si CFR Cluj s-au intalnit, de-a lungul istoriei, doar de sapte ori, ardelenii fiind in avantaj la victorii cu 3-2, iar doua partide s-au terminat la egalitate. in schimb, pe Bega, conduc banatenii, 2-0. in acest campionat, Poli a inregistrat acasa doar o singura remiza, cu Rapid, scor 1-1 (etapa a 5-a), in timp ce clujenii au invins in sapte deplasari, neavand nici macar o infrangere.