"Hagi nu are caracter. Uite asa, spun acum ca sa nu ma mai voteze nimeni, cel mai murdar caracter pe care l-am intalnit il are Hagi!", a afirmat Becali la B1 TV, mentionand ca nu il mai intereseza ca ar putea pierde in plan politic in urma declaratiilor facute la adresa lui Hagi: "D-aia nu mai pot eu ca nu ma mai voteaza lumea si nu mai ies presedinte. Eu o sa spun ca am incercat sa salvez neamul romanesc, dar din cauza lui Hagi nu m-a mai votat lumea si asa voi ramane linistit langa familia mea".

Declaratiile lui Becali cu privire la Hagi, au fost facute dupa ce, fostul antrenor al Stelei, a declarat luni seara, la B1 TV, ca patronul Gigi Becali este cel care duce formatia din Ghencea "la rugina". Hagi a mai spus ca nu isi doreste sa mai fie nasul lui Becali si l-a acuzat ca denigreaza fostele glorii ale clubului. De asemenea, Hagi a mai afirmat ca plecarea lui din Ghencea a fost premeditata inca din momentul in care a fost prezentat in functia de antrenor al Stelei.

Becali a dezvaluit ca relatiile dintre el si Hagi s-au racit in anul 1994: "Mi-a dat 72.500 de euro si mi-a zis ca sa ii dau inapoi cand voi fi mai bogat decat el. Dupa trei-patru ani, m-am dus la el si i-am zis ca vreau sa ii dau banii inapoi pentru ca sunt mai bogat decat el. In momentul ala, s-a schimbat la fata. Pana la urma i-am dat in locul banilor un teren si inca un teren la jumatate de pret. Acel teren costa acum 12 milioane de euro, cam cat a castigat el din fotbal in toata viata lui".

Patronul Stelei a continuat povestind intamplari petrecute in urma cu 20 de ani prin care a incercat sa demonstreze ca el a fost cel care a avut grija de Hagi si nu invers: "Hagi daca ramanea orb, eu imi scoteam un ochi si i-l dadeam lui. Nu el a avut grija de mine. Eu am avut grija de el. Cand a venit in Bucuresti, era un copil, avea 20-21 de ani, nici nu stia sa mearga pe strazi, iar eu eram amfitrionul Bucurestiului, tata avea 500 de oi, iar eu aveam pachete de bani, dadeam petreceri si eram vedeta high-life-ului bucurestean. El nu avea timp pentru ca statea mai mult in cantonament, cand sa mai cunoasca o fata, cand sa o curteze si cand sa se mai si culce cu ea? Eu il ajutam sa cunoasca cele mai frumoase fete din Bucuresti, vedete de la televizor, fete de la opera. Odata eram eu cu o fata frumoasa si a tabarat pe aia! Stai, ma, nebunule, ca asta e prietena mea, ma iubeste pe mine! El vroia mereu ceea ce am eu. Si pe Steaua o vroia tot pentru ca o aveam eu. Dar e greu sa iei ceva de la Becali, pentru ca eu am magnet".

"El m-a ajutat mai mult pentru ca el era Hagi, dar de avut grija, eu am avut de el. Acum sa nu credeti ca eu eram vreun fel de peste, eram amfitrionul Bucurestiului. El trebuie sa stie ca toata viata lui nu va avea un prieten atat de bun ca mine. De aia i-am si trecut cu vederea multe din 1994 pana in 2007. Am vrut sa il rup dintr-un mediu si sa il bag in alt mediu. Pentru ca el e intr-un mediu nociv", a mai spus Becali.