Tensiunea creste cu fiecare clipa inaintea partidei de sambata. Asta s-a simtit si in glasul lui Adrian Mutu, care a declarat ieri la Constanta ca in nici un caz olandezii nu se vor multumi cu un rezultat de egalitate.

“Au o echipa foarte buna, si chiar daca si ei sufera din cauza accidentarilor, jucatorii care vor intra pe teren sunt deosebit de buni. Nu au cum sa spere intr-un meci egal. E limpede ca vin sa castige, chiar daca au declarat ca remiza ii multumeste”, a spus Mutu.

Lider al generatiei sale, Mutu a reafirmat ca echipa lui Piturca se afla pe un drum bun si experienta dobandita pana acum poate conta in meciuri foarte importante, cum este cel de sambata. “Sigur ca m-as bucura sa mergem in Bulgaria deja calificati. Nu cred ca e cazul sa jucam hazardat cu Olanda, dar nici sa ne aparam excesiv. Sunt mai puternici decat noi, si nu trebuie sa le dam ocazia sa taxeze eventualele noastre greseli. N-am marcat pana acum impotriva Olandei, dar probabil ca a venit timpul sa o facem”, a incheiat Mutu.

Daca jucatorii nostri nu cred ce spun olandezii, adversarii de sambata si-au facut deja planuri pentru a rupe tactica lui Piturca. “Mutu si Chivu sunt cei mai importanti jucatori ai romanilor, iar treaba noastra e sa avem grija pe teren de ei”, a spus Van Bronckhorst.