Antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat la finalul meciului castigat la Cluj, cu 3-2, in fata Universitatii, ca este multumit de locul ocupat de echipa sa in clasament, insa spera ca jucatorii sa-si pastreze concentrarea si in meciurile care urmeaza. "Nu ne intereseaza clasamentul. Eu si echipa trebuie sa ne concentram la fiecare joc care urmeaza. Primul loc dupa etapa a cincea nu inseamna nimic", a marturisit internationalul.

Dorinel si-a laudat jucatorii, dar si echipa adversa, despre care a spus ca nu isi merita locul in clasament. "Este o victorie muncita, obtinuta pe un teren impracticabil si o vreme foarte urata. Trebuie sa-mi felicit echipa, a jucat cu o determinare extraordinara si a reusit sa marcheze trei goluri in fata unei echipe bune, care nu-si merita locul".

La clujeni, fostul stelist Gigel Coman a debutat dupa doar doua zile de la transferul sau. El a intrat pe teren in minutul 75 al meciului si a contribuit la marcarea golului doi al ardelenilor. "Debutul meu la 'U>> a fost fara noroc. Nu conteaza evolutia mea, ci sa castige echipa.

Eu cred ca multi dintre jucatori au fost coplesiti de contactul cu Liga I. Sper sa ajut echipa sa scape de retrogradare", a spus Coman.
Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a declarat la finalul partidei cu FC Vaslui ca infrangerea a fost una "nemeritata".