Potrivit, unor surse din Milano, capitanul "tricolorilor" s-a inteles deja cu presedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, pentru un contract mult mai mare decat cel pe care i-l ofera AS Roma.

Proaspatul antrenor al lui Juventus, Claudio Ranieri, este interesat si el de serviciile fundasului roman. Potrivit site-ului calciomercato, fostul antrenor al lui Mutu la Chelsea i-a obligat pe oficialii "Batranei Doamne" sa se ocupe de situatia lui Chivu.

Rolls-ul lui Giovani a avut accident

Rolls Royce-ul lui Giovani Becali, la volanul caruia se afla soferul impresarului, a fost implicat, ieri, intr-un accident rutier in parcarea din fata Primariei Capitalei, limuzina lovind un Audi A6.

Potrivit martorilor, soferul fostului procurator a facut o manevra gresita cand a iesit din parcare si a lovit frontal masina consilierului general Roxana Cosma (PD), care era parcata in fata sediului Municipalitatii. Giovani Becali venise la Primaria Capitalei pentru a discuta cu primarul general Adriean Videanu. Fostul agent FIFA a constatat incidentul cand a iesit din sediul municipal.