Steaua a invins pe Rapid chiar in Giulesti, dupa patru ani de seceta, si toata lumea se astepta ca Gigi Becali sa-l ridice din nou in slavi pe Cosmin Olaroiu, despre care declarase in repetate rinduri ca este unul dintre cei mai valorosi tehnicieni din Europa. Ei bine, nu! Patronul din Ghencea prefera sa puna victoria pe seama Divinitatii si, mai mult, stirnes te rumoare declarind ca "cei de la Rapid ne-au pasat, ne-au dominat, au jucat mai frumos decit noi. Mai rar ca Steaua sa fie dominata asa, chiar nu ma asteptam".

La o zi distanta dupa derby, invitat la emisiunea "Sase vine presa", de pe B1TV, Becali socheaza spunind ca el i-a transmis lui Olaroiu sa-l bage pe teren pe juniorul Ochirosii, cel care avea sa marcheze golul victoriei. "I-am spus lui Olaroiu sa-l bage pe Ochirosii. Nu la modul sau , doar ca-l vreau si pe el in teren. A intrat si am cistigat meciul!", a spus finantatorul ros-albastrilor.

Acest fapt este intarit si de Mihai Stoica: "Gigi il place foarte tare pe Razvan si are incredere ca va deveni un mare jucator". Dar Becali nu s-a oprit aici si a continuat sa-i dea sfaturi pretioase lui Oli: "Ii voi spune sa-l foloseasca pe Elton in banda stinga, pentru ca nu are suficienta forta sa joace in centru. Sau, daca joaca cu un singur virf impins, sa-l bage in centru, in spatele atacantului. Hagi mi-a zis o chestie: si are dreptate! Iar Elton nu are forta necesara sa joace in centru".

La toate aceste indicatii tactice se adauga si aceea prin care Becali i-a cerut lui Olaroiu ca Nicolita sa joace fundas dreapta, dar si o doleanta mai veche, la care patronul stelist tine cel mai mult, ca finul sau, Mirel Radoi, sa joace in centrul defensivei si nu mijlocas la inchidere. Ramine de vazut cite dintre doleantele patronului vor fi respectate de Cosmin Olaroiu la derby-ul cu Dinamo, de simbata.

SCENARIU. Lobby pentru Hagi

In urma declaratiilor lui Gigi Becali de la finalul partidei cu Rapid, cind a spus ca este nemultumit de jocul echipei, desi Steaua a cistigat si, dupa ce a recunoscut intr-o emisiune tv ca se sfatuieste cu Gica Hagi in legatura cu echipa, se poate deduce ca patronul Stelei ii pregateste nasului sau sosirea la Steaua. Totusi, aceasta mutare s-ar putea concretiza abia la vara, Hagi nedorind sa preia inca de acum echipa din Ghencea.

ALEGERE. Piti il vrea pe Radoi la mijloc

Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat ca Mirel Radoi da un randament mai bun pe postul de fundas central, dar ca el il va folosi la lot ca mijlocas la inchidere. "Mirel este de meserie fundas central, dar eu vreau sa-l folosesc la nationala ca mijlocas, pentru ca acolo am nevoie de el", a spus Piturca.

"80% asigurat"

Despre partida cu Dinamo, patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ca este una grea, dar nu mai dificila decit cea cu Rapid. "Chiar n-am emotii, nu ne poate bate Dinamo acum, in Saptamina Mare. O sa vedem cine ne va lipsi, dar trebuie sa cistigam neaparat partida asta, pentru ca, daca invingem, avem locul doi asigurat in proportie de 80%", a declarat latifundiarul din Pipera. De asemenea, Gigi Becali a spus ca el si-a luat gindul de la titlul de campioana, locul doi fiind singurul obiectiv al Stelei. "Nu ma mai gindesc la campionat, astea sint vise, probabil unii viseaza ca Dinamo mai poate pierde campionatul, dar e imposibil".

Le-au scos la vinzare

Site-ul oficial al Stelei a anuntat ca astazi, incepind cu ora 12:00, se vor pune in vinzare tichetele pentru partida pe care echipa campioana o va sustine pe 7 aprilie, in compania rivalei Dinamo. Fiecare om are dreptul de a cumpara maximum patru bilete, iar vinzarea tichetelor va fi supravegheata de reprezentanti ai Jandarmeriei si Politiei. Preturile biletelor sint urmatoarele: la peluza - 10 Ron, la tribuna a II-a - 15 Ron, la tribuna I - 30 Ron, iar la tribuna 0 - 50 Ron. Tichetele se vor gasi numai la cele sapte case de bilete ale stadionului Ghencea, acolo unde cei responsabili le pun la dispozitia fanilor pina in ziua meciului, inclusiv.

Jancker are probleme

Accidentat in partida cu Craiova, adica in a treia etapa a turului, Victoras Iacob inca nu si-a revenit complet, chiar daca intre timp a revenit in primul unsprezece al Stelei. Se pare ca perioada de refacere extrem de mica in cazul lui Iacob e principala cauza pentru care nu si-a atins maximum de potential intr-un timp mai scurt. Clinicile italiene, printre care Isokinetic si Villa Stuart, si-au facut faima din durata scurta pe care un fotbalist trebuie s-o petreaca departe de gazon dupa ce e operat.

Acest lucru vine insa si cu dezavantajele lui, jucatorii care revin mult mai repede avind unele slabiciuni de ordin medical. In cazul lui Victoras Iacob, acest lucru s-a vazut in partidele pe care le-a jucat in retur, el nereusind sa mai tina la respect fundasii adversi, asa cum o facea inainte de accidentare. Asta, deoarece atacantul Stelei nu are deplina incredere in genunchiul sau, acesta nefiind suficient de puternic pentru a-i permite sa se miste in voie.

Hrinak, la derby

Meciul de simbata, dintre Steaua si Dinamo, va fi arbitrat tot de o brigada din Cehia, ca si Rapid - Steaua. La centru a fost delegat Vladimir Hrinak, cel care va fi ajutat la cele doua tuse de asistentii Milan Palusak si Radislav Kubica. Cunoscut drept un central care acorda cartonase rosii cu destula usurinta, Hrinak a mai dat ochii cu Steaua, in infringerea grea de la Middlesbrough, atunci cind a fost rezerva lui Lubos Miche