Elton titular. Aceasta este marea noutate la Steaua, dupa demiterea preparatorilor fizici. Surse din cadrul clubului din Ghencea sustin ca Olaroiu va risca sa-l trimita pe micutul mijlocas inca din primul minut, contra pitestenilor, impuscind astfel doi iepuri dintr-o lovitura. Pe de o parte, antrenorul spera ca acesta sa schimbe fata echipei, care in ultimele partide a fost foarte previzibila si nu a reusit sa inscrie decit in doua dintre acestea, cu Otelul in Cupa, si cu Farul, etapa trecuta.

Elton va juca in spatele singurilor atacanti disponibili in acest moment, Victoras Iacob si Vali Badea, fiind responsabil cu ultima pasa, care a lipsit atit de mult in acest retur. Mai mult, pentru a-l obisnui pe acesta cu jocul echipei, Oli a organizat miercuri un meci amical cu Steaua II, in care brazilianul s-a miscat foarte bine, surprinzindu-i in mai multe rinduri pe colegii sai cu pase extrem de inteligente si precise. Chiar daca ar fi vrut sa-l introduca pe teren citeva minute si in partida cu Farul, Olaroiu nu a putut, din cauza faptului ca lui Elton nu-i sosise cartea verde din Brazilia.

Unul dintre colegii sai a dezvaluit chiar faptul ca mijlocasul sud-american este mai bine pregatit fizic, deoarece in Brazilia nu a fost pauza competitionala, el venind in Romania dintr-un campionat in plina desfasurare. Pe de alta parte, prin folosirea brazilianului inca din startul partidei, Olaroiu vrea sa-i faca pe plac lui Gigi Becali, care este dornic sa vada pe ce a dat doua milioane de dolari, dar si lui Mihai Stoica, cel care a insistat atit de mult pentru aducerea sa la Steaua. Practic, Oli isi pune soarta de antrenor in Ghencea in miinile lui Elton, care, daca va face un meci mare, il va salva. Cel putin pina la meciul din Giulesti.

"Steaua nu da bani"

Patronul lui SC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca Steaua nu-i va stimula pe jucatorii moldoveni in partida contra Rapidului, dupa ce George Copos dezvaluise ca Gigi Becali vrea sa-i motiveze pe vasluieni. "Copos vorbeste timpenii. Steaua nu ne va motiva in meciul cu Rapid", a replicat Adrian Porumboiu.

"Nu acum"

Marius Lacatus a declarat ca si-ar dori foarte mult sa antreneze Steaua, dar ca acum ar declina o oferta de acest gen. "M-as duce sa antrenez Steaua, dar nu in acest moment, pentru ca am inceput o munca la UTA si vreau sa o duc la bun sfirsit", a spus unul dintre cei mai adulati fosti jucatori stelisti ai galeriei din Ghencea.

"Vom cistiga!"

Inainte de partida cu FC Arges, Gigi Becali a facut o conferinta de presa in care l-a asigurat pe Olaroiu ca nu mai exista nici un ultimatum cu privire la jocul si pozitia din campionat a echipei, chiar daca, acum citeva zile, spusese ca, dupa meciul cu Dinamo va lua masuri: "Olaroiu nu mai este in pericol. Va cistiga, si, odata cu el, si noi. N-a fost niciodata in pericol de a fi demis. A fost un mesaj la care s-a raspuns, ati vazut ce a spus si Mirel Radoi, ca vor juca pentru el. Asta am vrut, o asemenea reactie".

Discutia pe care acesta a avut-o cu fotbalistii sai, miercuri seara, ar trebui sa aiba si mai multe implicatii in jocul acestora, mai ales ca mesajul lui Gigi a fost unul usor de inteles: "O sa vedeti la Craiova daca ce le-am spus eu va face diferenta. Nu vreau trei victorii consecutive, ci 12, 14. O sa vedeti, de acum, ce se va inti mpla cu Steaua".

Toti contra Stelei

Intrebat daca echipa sa a fost nedreptatita de arbitri, Becali a raspuns: "Sint niste nedreptati cu care sint obisnuit. Doua goluri anulate la Arad sint trei puncte pierdute si cu inca trei, pe care le luam la Vaslui, cu Thereau in teren, erau sase, si acum eram pe locul al doilea".