Majoritatea echipelor din prima liga au efectuat ieri primele dezmortiri de dupa sarbatori, chiar daca sezonul se va relua abia la sfirsitul lunii februarie. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a recunoscut ieri, in cadrul cursului PRO pentru antrenori, organizat de FRF, ca patronul Gigi Becali nu este coleric doar la talk-show-uri, ci tipa uneori si la fotbalisti, dar ii trece relativ repede in comparatie cu patronul lui Rapid, George Copos. "Gigi Becali e un patron impulsiv, care de multe ori se supara, tipa chiar la jucatori, dar e bine ca ii trece repede, in comparatie cu George Copos de la Rapid", a spus Olaroiu atunci cind a vorbit despre relatia dintre patron si o echipa de fotbal.

In timp ce Olaroiu dadea lectii de antrenorat, elevii sai efectuau vizita medicala. Banel Nicolita si-a urat sa nu mai dea autogoluri in 2007, multumindu-le colegilor pentru modul cum l-au tratat dupa episodul Madrid. Azi, ros-albastrii vor pleca in Italia, pentru un stagiu de pregatire la Coverciano. Nu se stie daca si cu noua achizitie, portarul Andrey, care s-a accidentat la primul antrenament al ros-albastrilor din acest sezon.

Brazilianul s-a prabusit la pamint dupa ce a efectuat o saritura, reactiile portarului tradind o intindere sau chiar o ruptura la coapsa stinga. Medicul echipei, Radu Paligora, impreuna cu impresarul acestuia si cu Mihai Stoica au navalit pe teren pentru a vedea ce s-a intimplat. Dupa acordarea primelor ingrijiri medicale, Andrey a ramas asezat, cu capul in palme, si nu a mai continuat antrenamentul. Reprezentantii presei au fost imediat evacuati din apropierea terenului de antrenament.