Nu trecusera decit cincisprezece minute si o contra a lui Dina i-a provocat lui Daniel Oprita una dintre cele mai urite accidentari vazute in ultima vreme. Dupa terifiantele imagini cu genunchiul lui "Dinel" indoindu-se in sens invers celui normal, oamenii au rasuflat usurati atunci cind mijlocasul Stelei a aparut din nou in tribunele lui Ion Oblemenco. Asta dupa ce facuse o scurta vizita si la Spitalul Judetean din Craiova.

Cu piciorul imobilizat de o atela, Oprita parea extrem de speriat asteptind diagnosticul. Se pare ca acesta va fi unul extrem de serios: dislocare de rotula cu rupere de ligamente, o asemenea accidentare putindu- l tine departe de teren mai bine de opt luni.

Oprita are programata o rezonanta magnetica miine, insa numai daca genunchiul i se va dezumfla se va putea pune un diagnostic. Oprita revenise dupa o alta accidentare urita, intindere la ligamentul colateral intern, prilej cu care fusese internat la clinica din Bologna, Isokinetic, acolo unde au ajuns anul acesta si Victoras Iacob, Radoi sau Nesu.