Continua polemica dintre Rednic si Cartu. Tehnicianul dinamovist a tinut sa-i raspunda omologului sau de pe banca lui FC National, la mijloc fiind faptul ca antrenorul "bancarilor" este sustinut de fostul actionar dinamovist.

Razboiul a inceput din momentul numirii lui Sorin Cartu pe banca tehnica a lui FC National, antrenorul dinamovistilor, Mircea Rednic, considerandu-l omul lui Gigi Netoiu, fostul actionar al "cainilor", aflat in razboi cu oficialii din Stefan cel Mare.

SUPARAT

Marti, la o zi dupa meciul direct, castigat de Dinamo pe final cu scorul de 1-0, Cartu l-a atacat pe Rednic: "Este ca acidul de la baterie. In ultimii trei ani, pe unde a antrenat a ars iarba. Daca eu sunt omul lui Netoiu, atunci el este omul lui Cristi Borcea". Tehnicianul dinamovist nu a ramas dator, si a replicat dur: "Am gresit. Domnul Cartu nu este omul lui Netoiu, e papusa lui Netoiu, ca acelea de la Teatrul Tandarica. Ba vine, ba pleaca. Ba e sanatos, ba e bolnav". Supararea "Puriului" a continuat si dupa ce a fost acuzat de Cartu ca i-a fost frica sa joace cu trei atacanti: "L-am batut cu trei atacanti cand era la Timisoara, iar acum l-am batut cu doi. Sa nu ma invete el pe mine cum sa joc".