UTA. Scor record pe teren propriu

Meciul cistigat de UTA, cu scorul de 3-0, in fata "minerilor" de la Jiul Petrosani, este cea mai categorica victorie a elevilor lui Marius Lacatus pe teren propriu, in acest sezon. Precedentele victorii obtinute acasa, cu Rapid, CFR Cluj si Urziceni, au avut un scor identic, 1-0. Aradenii s-au mai impus la o diferenta de trei goluri, in etapa a doua, la Focsani, cind au trecut de SC Vaslui cu scorul de 5-2.

POLI TIMISOARA. Bilete la derby-ul Vestului

Incepind de astazi, dupa orele prinzului, se vor pune in vinzare biletele de intrare pentru partida dintre Poli si UTA, scrie site-ul oficial al gruparii viola. Pretul tichetelor va fi de 10 RON la peluze, 13 RON la tribunele I si II, respectiv 16 RON la tribuna 0. Totodata, oficialii timisoreni au decis ca, in ziua meciului, sa nu se puna in vinzare bilete la casieriile stadionului Dan Paltinisanu, ci numai la punctele de vinzare obisnuite.

OTELUL. Probleme de efectiv

Antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, a inceput jocul cu Dinamo cu trei jucatori incomplet refacuti dupa accidentari mai vechi, iar pe banca de rezerve a avut la dispozitie doar patru rezerve. �Pare ca nu se mai termina aceasta criza de efectiv. Am fost nevoit sa fortez anumiti jucatori. Baltoi a revenit de curind dupa o pauza de patru luni, Stan a stat trei, Craciun doua, iar Tanase a jucat dupa o luna de absenta. In plus, pentru etapa viitoare sint suspendati Baciu si Semeghin�, a incheiat Grigoras.

CONSTANTIN IACOV (presedinte FCNational):

" Sint dezamagit de prestatia si de atitudinea jucatorilor in meciul cu Steaua. Nici gestul pe care l-au facut Panc si Stanev nu mi-a placut, dar am ales sa nu iau nici o masura acum. Eu doar voi valida eventualele sanctiuni luate de Jean Vladoiu. Dar jucatorii trebuie sa stie ca cele mai mari sanctiuni vor veni in iarna."

FC NATIONAL. Amenzi de 5.000 de dolari

Bancarii Panc si Stanev au avut un conflict destul de dur, chiar in timpul meciului din Ghencea, cei doi fiind la un pas de o bataie in toata regula. Din cite se pare, la pauza, bulgarul a vrut sa razbune palma primita de la colegul sau, fiind oprit cu greu de Gheorghe Nitu. Iritat de comportamentul celor doi, antrenorul Nationalului, Jean Vladoiu, a propus conducerii sa-i amendeze cu suma-record de 5.000 de dolari.

UNIV. CRAIOVA. Fara gratuitate cu Farul

Accesul fanilor olteni la partida de vineri cu Farul se va face, la fel ca si pina acum, pe baza biletelor, cu preturi cuprinse intre 10 RON si 15 RON. In incercarea de a aduce mai multa lume la stadion, conducerea Craiovei hotarise, in prima instanta, sa tipareasca 20.000 de invitatii, pentru suporteri. In schimb, ieri, vicepresedintele Stiintei, Silvian Cristescu, a anuntat ca din retur se vor tipari bilete la un pret mai mic.

JIUL. Incredere totala

Antrenorul Jiului, Marin Tudorache, a declarat ca, in aceasta iarna, nici un jucator nu va fi dat afara, chiar daca o serie dintre titulari au cazut in dizgratia conducerii. "Voi continua cu actualul lot, pentru ca ei au bagat echipa in subsolul clasamentului, dar tot ei trebuie sa o scoata la capat. Consider ca doua-trei achizitii sint suficiente pentru a aborda returul cu mai mult curaj", a incheiat tehnicianul minerilor.

POLI IASI. Fara speranta

Numeroasele absente, starea financiara precara, campania slaba de transferuri din iarna, sint problemele cu care se confrunta antrenorul Iasului, Ionut Popa. Si, poate pentru prima data, antrenorul pare deznadajduit. "Am rezerve care nu se ridica la valoarea titularilor, dar nu am bani sa cumpar altii. Am avut tot campionatul o multime de accidentati, dar parca ce va fi la meciul cu CFR Cluj e prea mult. Nu o sa am nici un atacant. Sint cam suparat, pentru ca, de data asta, nu vad nici o iesire, nu am nici o solutie. Parca toate sint impotriva noastra", a descris situatia delicata de la Iasi, tehnicianul Popa.

Impresionat de ciini

Etapa viitoare, portarul Bogdan Stelea va da piept cu Dinamo, echipa la care s-a consacrat in fotbal. Produs suta la suta al clubului din Stefan cel Mare, Arnold crede ca, la ora actuala, formatia ciinilor este cea mai buna din Liga I. "Dinamo este liderul campionatului rom