Meciul confirmarii. Asa a sunat verdictul multor voci din fotbalul roma nesc inaintea partidei Dinamo - Besiktas. Ciinii aveau nevoie de o victorie pentru a pune stampila calitatii pe cele 13 izbinde consecutive din campionat. Si au reusit. In ciuda acestui fapt mai exista persoane care pun sub semnul intrebarii succesul ciinilor. Unul dintre contestatari este chiar omul de la care multi nu s-ar fi asteptat atunci cind vine vorba de Dinamo.

Mircea Lucescu a acordat un interviu presei de la Istanbul in care spune ca arbitrul a tras cu romanii: "Eu consider ca la faza respectiva categoric nu a fost penalty. Aici, cel care a facut o mare greseala, alaturi de aparare, a fost centralul. Pacat de Besiktas. Este trist ca nu a fost rec o m p e n s a t a pentru lupta pe care a dat-o. Turcii au stapinit terenul, ei sint cei care au ratat victoria".

La final, fostul idol al suporterilor din Stefan cel Mare a fost transant: "Dinamo a fost departe de ce era in campionat. Stresul Cupei UEFA i-a cuprins pe jucatorii acestei echipe". Vorbele antrenorului nu le-au cazut prea bine conduca- torilor dinamovisti.

Cel mai vehement a fost Vasile Turcu, actionarul fiind dezamagit de declaratiile lui Lucescu, taxindu-le extrem de dur: "Ce sa-i ceri acestui om?! El a vazut ca Tigana e pe teava si vrea sa se duca acolo. De aceea face aceste comentarii inutile. Se baga in seama! Lasati-l in pace, sa se odihneasca. Ne-a demonstrat ca este o persoana fara caracter".

Mircea Rednic a ales sa fie ironic cind a auzit de cele spuse de mentorul sau: "Mircea Lucescu! Un antrenor mare!".

CORNEL DINU (administrator delegat Dinamo):" Nu e nici o surpriza in ce spune domnul Lucescu. Mie mi se pare normal, insa nu stiam ca rom