Federatia Romana de Rugby a organizat prima conferinta de presa dupa partida castigata de tricolori la Madrid, in fata Spaniei, succes care a fost sinonim cu a sasea calificare consecutiva a Romaniei la Campionatul Mondial din septembrie 2007, organizat de Australia.

Presedintele federatiei, George Straton, spera ca "tricolorii" sa se califice in sferturile Cupei Mondiale, bazandu-se si pe rezultatele excelente obtinute de nationala in ultimii ani. Mai mult, faptul ca juniorii au avut rezultate foarte bune "nu poate fi decat imbucurator".

George Straton a declarat ca astazi va participa, de la ora 12.00, la sarbatoarea RC Grivita, care va fi gazda unui eveniment organizat de fostul mare international Viorel Morariu pe stadionul Parcul Copilului: toate fostele glorii ale fostei castigatoare a Cupei Europei se vor intalni pentru un meci demonstrativ, toate fondurile urmand a fi oferite lui George Balta, rugbystul care a paralizat in urma unei accidentari in timpul unei partide.

"Tricolorii" sunt optimisti si in ceea ce priveste partida Selectionata Bucurestiului - Bristol, de sambata, ora 15.00, din cadrul Challenge Cup, Cosmin Ratiu declarand ca "avem sanse 50%-50%, poate chiar 60%, pentru ca vom juca pe teren propriu".