In febra pregatirii ultimului meci al nationalei din acest an, programat simbata pe stadionul Ghencea contra Belarusului, selectionerul Victor Piturca isi planifica sansele de calificare la turneul final al Campionatului European din 2008 luind in calcul al doilea meci al grupei, dintre Olanda si Bulgaria.

In acest context, selectionerul s-a declarat sustinatorul batavilor, care, in opinia lui Piti, i-ar scoate pe bulgari de pe lista biletelor pentru Europene in cazul unui succes. "In aceasta grupa se bat pentru calificare trei echipe: Olanda, Romania si Bulgaria. Ceilalti nu cred ca au sanse. O infringere a bulgarilor, coroborata cu o victorie a Romaniei cu Belarus, ne-ar propulsa pe locul doi in grupa A", a declarat ieri selectionerul, in cadrul unei conferinte de presa.

Piturca a fost atacat voalat de tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, pe tema convocarii lui Ovidiu Petre. "Fara sa se supere selectionerul, Ovidiu Petre nu trebuia convocat la echipa nationala, deoarece se afla la doar 50 la suta din potentialul sau", a precizat Olaroiu, in opinia caruia nici Goian nu ar fi trebuit chemat pentru a putea sa-si trateze anumite probleme.