Steaua a deschis scorul in minutul 43, prin Gabriel Bostina, care a reluat, din apropierea portii, o centrare de pe partea dreapta a lui Vasilica Cristocea.

In minutul 69, scorul a devenit 2-0. Cristocea a executat un corner de pe partea dreapta, iar Victoras Iacob a reluat cu capul in plasa portii aparate de Simcici.

Scorul final a fost stabilit de Razvan Ochirosii, aflat la primul gol pentru Steaua intr-un meci oficial. Ochirosii a marcat dintr-un penalti dictat de arbitru la un fault asupra israelianului Klemi Saban. Initial spre minge s-a indreptat Bostina, insa apoi a decis sa-l lase pe Ochirosii sa execute penaltiul.

Steaua: 12. Cernea - 23. Saban, 17. E. Baciu, 24. Ghionea, 15. Nesu - 16. Nicolita (9. V. Badea '60), 14. Cristocea, 20. Lovin, 11. Bostina - 10. N. Dica (7. Oprita '60), 19. V. Iacob (30. Ochirosii '77). Antrenor: Cosmin Olaroiu. La partida au asistat 10.000 de spectatori.

Inainte de meci, echipa Stelei a fost prezentata si pe panourile electronice mobile de la marginea terenului.

La meci au asistat si Franz Masson si Michel Renquin, cei doi antrenori secunzi ai formatiei Standard Liege, viitoarea adversara a Stelei in turul trei preliminar al LC.

Cu ocazia acestui meci, fundasul Klemi Saban a debutat la Steaua, iar portarul Cornel Cernea a jucat pentru prima oara la Steaua in cupele europene.

Tehnicianul Cosmin Olaroiu i-a menajat pe Dorin Goian, care a urmarit meciul la tribuna oficiala impreuna cu sotia, pe Petre Marin si Sorin Paraschiv, ultimii doi avand cate un cartonas galben. Dintre ei, doar Paraschiv a fost trecut rezerva.

In absenta lui Mirel Radoi si Sorin Paraschiv, capitanul echipei Steaua a fost Nicolae Dica.

Desi a fost trecut pe foaia de joc si a iesit la incalzire, portarul Carlos Alberto Fernandes nu a jucat. Carlos a suferit o entorsa la glezna stanga, la incalzire, si nu a putut fi folosit. Steaua a ramas fara portar de rezerva, deoarece al treilea portar, Marius Toma, nu a facut parte din lot. In tur, Steaua a castigat cu scorul de 2-0.

In turul trei preliminar, Steaua va intalni formatia belgiana Standard Liege, prima mansa urmind sa se dispute in 9 august, pe Stadionul Sclessin. Returul este programat pentru data de 23 august, la Bucuresti