"Am muncit mult, am suferit mult sa ajungem aici, suntem constienti de forta lui Middlesbrough, dar nu intamplator am ajuns in semifinale, si asta ne da sperante sa mergem mai departe. Avem sansa noastra si ne-o vom juca. Este o echipa puternica, cu forta fizica foarte mare, cu jucatori de calibru, cu organizare buna si cu un joc care nu este specific celui englezesc", a spus Oli.

Gruparea din Ghencea doreste sa ia o optiune chiar din prima mansa, deoarece Olaroiu a vazut ce forta ofensiva a demonstrat formatia lui McClaren in meciul cu Basel. "Vor fi patru reprize si sper sa luam o optiune inca de la meciul tur, pentru ca ati vazut cum au reusit sa revina cu Basel, cand au marcat trei goluri in 30 de minute. Mi-ar conveni o victorie fara sa primim gol", a declarat tehnicianul stelist.

Oli a vorbit si despre problemele de lot, dar si despre cei cinci jucatori (Radoi, Nicolita, Cristea, Ogararu si Paraschiv) care sunt in pericol de suspendare in caz ca ar primi un cartonas galben in meciul de diseara. "in afara lui Iacob, care a inceput antrenamentul cu mingea, nu avem decat probleme minore care se vor rezolva pana la ora partidei. Cei care sunt in pericol de suspendare trebuie sa evolueze normal. Sunt situatii in care trebuie sa se joace la risc. Nu le poti spune sa nu faca un fault tactic", a comentat Olaroiu.

El a mai precizat ca nu se teme de eventuale scandari rasiste ale suporterilor, chiar daca Middlesbrough are multi jucatori de culoare. "Daca ne suspenda, ne pot trimite, in cel mai rau caz, sa jucam la Eindhoven", a glumit Olaroiu, care a adaugat ca Steaua va lupta pe ambele fronturi, atat in Cupa UEFA, cat si pentru cucerirea titlului cu numarul 23.