Intr-un interviu acordat cotidianului ProSport, Lidia Niculescu, cea care este inca sotia dinamovistului Claudiu Niculescu, face dezvaluiri in premiera despre cei aproape 8 ani traiti alaturi de atacantul "cainilor" si despre motivele care au determinat-o sa introduca actiunea de divort.

Dupa cum marturiseste cea care la 22 martie va deveni "fosta doamna Niculescu", de-a lungul timpului a suportat lucruri grave: a fost lovita si inselata de fotbalist. "Astept ziua cand divortul se va prununta si voi putea sa-mi refac viata. Am doi copii, parinti si foarte putini prieteni adevarati, carora le multumesc ca sunt langa mine si ma ajuta sa trec peste astfel de greutati", a marturisit Lidia (29 de ani), care e in prezent studenta in anul I la Facultatea de Drept si in anul I la Colegiul Sanitar.

Cei doi s-au casatorit in 1998, iar in urma cu doi ani si jumatate femeia a hotarat ca nu mai poate trai langa fotbalist. Ei au impreuna doi copii, Alexandru (7 ani) si Rebeca (3 ani), pe care Claudiu nu prea i-a mai vazut in ultima vreme, din cauza noii iubite a dinamovistului, Diana Munteanu, care i-a cerut sa-si schimbe numarul de telefon si sa rupa relatia de prietenie pe care o avea cu sotia sa.