Plesan a fost prezent ieri-dimineata, la ora 10.00, la antrenamentul condus de noul antrenor al lui Dinamo, Esteban Vigo. Aseara el urma sa plece la Timisoara pentru prezentarea oficiala la Poli.

O noua lupta la varf intre Dinamo si Steaua, cluburi care se bat pentru transferul lui Dan Alexa, momentan sub contract cu echipa chineza Beijing Guoan. Speriati de faptul ca "militarii" au intrat pe fir, Alexa fiind dorit in Ghencea chiar de Cosmin Olaroiu, "cainii" s-au miscat la foc automat! Vicepresedintele "ros-albilor", Gigi Netoiu, s-a intors ieri la Bucuresti de la Las Vegas si va pleca azi in China sa trateze transferul lui Alexa. Mijlocasul defensiv de 26 de ani, vazut ca solutie de inlocuire a lui Plesan, are o clauza de reziliere a contractului de 280.000 $".

Fundasul dreapta Dorin Mihut, de la divizionara B FC Bihor, a semnat un contract pana in 2010 cu Dinamo. Mihut, in varsta de 24 de ani, a evoluat si in echipa nationala a Romaniei, pentru care a inscris un gol in meciul amical cu Belarus, disputat in 2003 in turneul din Cipru. Initial, Mihut nu se intelesese cu "cainii", amenintand ca merge la Rapid, dar reprezentantul sau, Ionel Codoban, a definitivat negocierile cu Ioan Becali.

Dinamo va juca in turneul din Cipru (22 ianuarie-1 februarie) meciuri amicale cu Apollon Limassol (25 ianuarie), FK Pribram (27) si FK Buducnost (30). Pana sambata, jucatorii se vor antrena zilnic, de la ora 10.00, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dinamo, duminica urmand sa aiba liber. In perioada 16-21 ianuarie este programat un cantonament la Saftica. "Cainii" vor pleca in Cipru la 22 ianuarie, la ora 21.10 de pe Aeroportul Henri Coanda.

Antrenorul lui Dinamo, Esteban Vigo, a declarat ca are o mentalitate de invingator si doreste sa o imprime si jucatorilor sai, informeaza Dinamo TV. Vigo a afirmat ca formatia sa nu isi va adapta stilul de joc dupa cel al adversarilor, ci va incerca sa-i faca pe acestia sa joace cum vrea el.