Daca viitoarea echipa a lui Oleg Protasov nu mai reprezinta un mister, ucraineanul anuntand ca va merge la Dnepr Dnepropetrovsk, acum se cunoaste si viitoarea destinatie a secundului Stefan Stoica, acesta marturisind ca vrea sa se intoarca in Banie.

Spre surprinderea multora, dupa o colaborare de ani de zile cu Oleg Protasov, Stefan Stoica a decis de aceasta data sa nu il urmeze pe ucrainean si la Dnepropetrovsk. Actualul antrenor secund al Stelei vrea sa se intoarca acasa, la Craiova, de unde a primit deja oferte.

Intrebat daca este tentat sa plece de la Steaua si sa accepte oferta din Banie, Stefan Stoica ne-a marturisit: "Cel mai tentant este sa ma intorc la Craiova, la oltenii mei". Intrebat daca nu doreste sa ramana in continuare la Steaua, Stoica a raspuns: "La Steaua nu se poate ramane. Am facut echipa cu Oleg si nu e corect sa raman daca el pleaca. Oricum, cine va veni antrenor la Steaua va dori sa lucreze cu oamenii lui. E logic sa plec frumos si elegant in alta parte".

Chestionat daca va renunta la aceasta alternativa in cazul in care Protasov se va razgandi, Stefan Stoica a raspuns: "Oleg nu se va razgandi in mod sigur. Asa ca nu ma voi razgandi nici eu". In aceste conditii, mai mult ca sigur ca viitorul antrenor, Cosmin Olaroiu, va veni in Ghencea cu aceeasi echipa pe care a avut-o la Timisoara: secunzii Dumitru Bolborea si Vasile Iordache si preparatorul fizic Hipollito.

Va fi antrenor coordonator

Interesul pentru aducerea lui Stefan Stoica in Banie a fost recunoscut si de oficialii craioveni. Astfel, conform surselor din sanul clubului Universitatea Craiova, Stoica va deveni dupa despartirea de Steaua "un fel de antrenor al acestei piramide care cuprinde Universitatea, Primavera si echipa de juniori. Practic va fi un fel de antrenor coordonator". Purtatorul de cuvant al Universitatii, Nicolae Golea, ne-a confirmat interesul clubului pentru Stefan Stoica. "Clubul vrea sa atraga fostele glorii la echipa. Stoica este un mare jucator al Universitatii si este normal sa-l dorim la Craiova. Insa in prezent el este antrenorul Stelei si nu putem spune nimic", a declarat acesta. Golea a confirmat si faptul ca antrenorul Primaverei (satelitul Craiovei), George Bita, va ramane in continuare la echipa si a mai adaugat ca antrenorul olandez dorit de Stanga la Universitatea nu a dat inca un raspuns daca va veni sau nu din iarna la Craiova. Un indiciu clar al faptului ca secundul stelist a decis deja viitoarea destinatie il reprezinta si faptul ca acesta si-a mutat deja familia din Grecia in capitala Olteniei.