Dan Petrescu a semnat acum doua zile un contract de 300.000 euro (pe sezon!) pe o durata de trei ani cu Wisla Cracovia, actualul lider din campionatul Poloniei. Dincolo de cifre, cu adevarat importante sunt, fotbalistic vorbind, intentiile lui Dan Petrescu, acesta fiind hotarat sa-i aduca din Romania pe fostii sai elevi, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Tiberiu Balan, dar si pe capitanul "cainilor rosii", Florentin Petre.

Mai mult decat atat, staff-ul echipei se va completa cu secundul Cristi Pojar, cu fostul preparator din Regie, italianul Giovanni Melchiore, iar antrenorul portarilor s-ar putea sa fie Bogdan Stelea, fost coechipier cu directorul sportiv al Wislei, Grzegorz Mielcarski, la Salamanca.

Cei patru fotbalisti doriti de Dan Petrescu s-au declarat in principiu de acord cu solicitarea sa, dar au declarat ca isi vor da acceptul numai dupa o negociere prealabila cu conducatorii Wislei. Interesant este ca in contractul lui Dan Petrescu exista o clauza care spune ca intelegerea se poate anula unilateral in cazul in care campioana Poloniei nu cumpara trei jucatori din Romania, amanunt care ilustreaza grija antrenorului roman fata de jucatorii care i-au asigurat un tur de exceptie la Sportul Studentesc.