Romania a invins ieri Ucraina, scor 30-27, in cadrul grupei D a CM de handbal feminin, depasind astfel primul obstacol major in calificare sa pentru faza urmatoare a competitiei. A fost cu adevarat un obstacol, intrucat fetele noastre, dupa ce au condus la pauza cu 17-10, au inceput repriza a doua cu o prematura relaxare de care ucrainencele au profitat din plin si au reusit sa egaleze situatia spre finalul meciului.

Cu un plus de sansa, datorata mai ales prestatiei portarului Luminita Hutupan Dinu, romancele s-au detasat in ultimele doua minute la 29-27 si, cand mai erau doar 10 secunde si victoria nu le mai putea scapa din mana, au mai inscris un gol care a stabilit scor final. Greu, teribil de greu a fost acest meci! Dupa o zi de pauza, elevele antrenorilor Gheorghe Tadici si Dumitru Musi vor intalni vineri echipa Frantei, campioana mondiala en titre, formatie care, aflata in plina perioada de reconstructie, nu poate emite pretentii la aceasta editie a CM.

Ultima partida urmeaza a se desfasura sambata, in compania Macedoniei si este de presupus ca Romania, cotata printre favorite, va urca in grupa B cu maximum de puncte.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.