Conform calculelor hartiei, singura necunoscuta a meciului dintre Spania si Irlanda din Grupa C era diferenta de scor la care vor castiga ibericii. Desi au facut doar o remiza in primul meci de la Euro 2012 cu Italia, spaniolii erau favoriti certi in meciul cu irlandezii, care au pierdut categoric cu 3-1 intalnirea cu Croatia, scrie OnlineSport.ro.

Pe o ploaie deasa si suparatoare, la Gdansk s-a jucat intr-o singura directie. Meciul s-a disputat mai mult in jumatatea de teren a irlandezilor, care au facut cu greu fata atacurilor in serie ale ibericilor. Asta mai ales pentru ca trupa lui Vicente del Bosque a deschis scorul inca din minutul 4 prin Fernando Torres. Faza a inceput de la o greseala comisa de Dunne in fata lui David Silva. Torres a profitat, furandu-i mingea in marginea careului pentru a inscrie apoi fara probleme.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/2643a8d6b0954d29e58a2a8c9f364ea7/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));