Olandezii au avut momente in care au accelerat si au jucat cu adevarat fotbal, insa si multe momente de apatie, in care danezii au putut tine nestingheriti de minge. Olandezii au avut un penalty clar in finalul meciului, pe care arbitrul nu l-a acordat, scrie OnlineSport.ro.

Olanda si Danemarca au inceput drumul in "grupa mortii" cu un meci electrizant, plin de imprevizibil, care a demonstrat inca o data ca in fotbal este posibil chiar orice.

Istoria intalnirilor directe era si inca mai este in totalitate in favoarea olandezilor, iar superioritatea s-a vazut si in startul meciului.

Citeste intreaga cronica a meciului din cadrul EURO 2012 dintre Danemarca si Olanda pe OnlineSport.ro.

www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player'; if(typeof flowplayer == 'undefined') { document.write(''); document.write(''); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split('.'); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + "." + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape("%3Cscript src='http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/07e91f61f6875718d6d425e7a1e1e7bc/"+ cHannel_domain +"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));