"Sunt obligat ca dupa gala "Campion pentru Romania" sa incerc sa fac ceva si mai mare. E un plan fantasmagoric, dar trebuie sa incerc asta. Bugetul va fi mult mai mare decat cel pentru aceasta gala, dar o mare problema e reprezentata de contractul pe care Lucian il are cu Showtime. Oricum, avem sprijinul lui Lucian si al Interbox", a spus Obreja, potrivit MEDIAFAX.

In cazul in care Lucian Bute isi va apara la 5 noiembrie titlul mondial IBF, cel mai probabil in fata americanului Kelly Pavlik, pugilistul roman il va intalni in primavara anului viitor pe invingatorul turneului SuperSix, ce se va disputa intre americanul Andre Ward si britanicul Carl Froch.

"Sper din tot sufletul sa mai am ocazia sa boxez in Romania. O sa vin cu mare drag de fiecare data cand mi se va oferi aceasta ocazie. Imi doresc acel meci pentru unificarea centurilor. Sper sa se intample anul viitor. Mi-am aparat centura de opt ori si sper sa o fac in continuare de inca opt ori", a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sala Radio, Lucian Bute.

Lucian Bute a participat, marti, la Sala Radio, la o sesiune de autografe, sportivul roman primind cu aceasta ocazie o moneda de 10 lei din partea presedintelui-directorului general al Radio Romania, Andras Istvan Demeter.