" Razvan Lucescu ramane la echipa nationala pana cand nu va mai avea sanse de calificare la Euro 2012. Pana atunci pot sa spun ca nu avem legaturi cu alti antrenori. Dar parerea mea este ca nu sunt solutii foarte multe. Multi antrenori sunt angajati. La ora actuala doar doi-trei antrenori, cu o carte de vizita cat de cat, ar putea veni la echipa nationala. Il pun pe Lupescu, e antrenor, a fost la Bacau, la Brasov... nu, glumesc. Nu sunt multe nume. ", citeaza MEDIAFAX.

Am pronuntat acum o luna sau doua spre cine ne putem indrepta. Trebuie sa fie cineva.

S-a vehiculat in presa Olaroiu. Da, Olaroiu poate fi unul dintre antrenorii echipei nationale, are o carte de vizita importanta la 41-42 de ani . A castigat campionate, a castigat Cupa, a jucat o semifinala de cupa europeana, asa ca Olaroiu poate intra in aceasta ecuatie a echipei nationale. In plus, e un om care se impune... dar n-am vorbit", a spus Sandu.

Oficialul FRF a explicat ca nu e timpul ca Dorinel Munteanu si Ioan Ovidiu Sabau sa preia functia de selectioner, dar a enumerat alte nume precum Victor Piturca, Mircea Rednic si Ioan Andone.