"Nu ne asteptam la o astfel de infrangere. Suntem o echipa buna si putem juca mai bine de atat. Am decis sa jucam deschis, fara sa ne blocam in aparare. Am ratat deschiderea scorului in primul minut, iar apoi imediat Iniesta a inscris si partida s-a schimbat", citeaza MEDIAFAX.

"Am ratat multe ocazii de a egala, iar Barcelona a lovit cand trebuia. Adversarii nostri au profitat la maxim de sansele pe care le-au avut. Cred ca acum totul este decis. Aceasta experienta ne va ajuta sa crestem. Vrem sa castigam in retur, deoarece peste 50.000 de spectatori vor asteapta o reactie din partea noastra. Am pierdut in fata unei masinarii perfecte", a spus Lucescu.

Formatia Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu si cu Razvan Rat integralist, a fost invinsa, miercuri, pe stadionul Camp Nou, cu scorul de 5-1, de echipa spaniola FC Barcelona, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Pentru FC Barcelona au marcat Andres Iniesta '2, Dani Alves '24, Gerard Pique '53, Seydou Keita '60 si Xavi Hernandez '86.
Golul formatiei Sahtior a fost inscris de Iaroslav Rakitki '59.