Inca din vara trecuta, tabloidele din Spania au scris ca cei doi ar avea o relatie amoroasa, insa ambii au negat pina acum. Potrivit 9AM,
in vara, Shakira a fost vazuta in compania fotbalistul spaniol. Potrivit publicatiei spaniole, Cuore, citata de x17online.com, Shakira si Pique, care s-au intalnit in Africa de Sud, la Cupa Mondiala, au petrecut cateva nopti romantice intr-un hotel din Ibiza.

Recent cantareata a anuntat ca s-a despartit de iubitul sau Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, cu care avea o relatie de 11 ani.


Potrivit GSP, duminica seara, fotbalistul catalan a postat o poza pe contul sau de Facebook, in care apare alaturi de Shakira si de alti prieteni la petrecerea la care ambii (sunt amindoi nascuti pe 2 februarie) si-au sarbatorit ziua de nastere.

Tabloidele din Spania ajunsesera sa promita recompense incredibile pentru o poza cu Pique si Shakira impreuna. 150.000 de euro ar fi primit cel care ar fi reusit sa ii surprinda pe cei doi. Fotbalistul le-a stricat planurile si a postat el insusi rivnita fotografie.