Primul trofeu este Cupa Italiei, castigata aseara cu AS Roma, scor 1-0, luptand in continuare pentru UEFA Champions League si titlul in Serie A.

Pentru a cincea oara in ultimii sase ani, Inter si AS Roma s-au duelat in ultimul act al Cupei. Cristi Chivu a fost titular si a fost omul de baza din defensiva interista, scrie ProSport.

  • Primul vis al lui Mourinho a devenit realitate
"Primul vis a devenit realitate. Inter este echipa momentului. Trebuie sa luptam pana la final si sa incercam sa mai castigam doua trofee. Vom lupta pentru a ne indeplini si celelalte doua vise pe care le mai avem", a declarat Mourinho, care se poate lauda ca a castigat toate competitiile la care a participat in Portugalia, Anglia si Italia, scrie Adevarul.

  • Chivu atacat dur de Toni

Chiar daca a primit note intre 5,5 si 6 din partea presei italiene pentru evolutia de aseara, Chivu a fost dur criticat de catre Luca Toni care sustine ca fundasul roman a facut un "gest vulgar" in directia fanilor echipei romane.

(captura foto din www.sport.ro)

"Christian Chivu a facut un gest urat. Fundasul, indreptandu-se spre Tribuna Tevere, a facut un gest obscen, ducandu-si mainile in zona inghinala, pentru a raspunde la multiplele insulte primite in timpul meciului, in special in partea secunda, cand a ocupat partea din teren de langa sectorul fanilor romani", scrie presa italiana, citata de sport.ro.